Personal training

PERSONAL TRAINING- valmentajan avulla tavoitteeseen

Personal Trainer auttaa harjoittelussasi riippumatta siitä, mitä tavoitteesi ovat tai mikä on lähtötasosi. NASTA gymissä personal trainer -palvelut ovat monipuolisia ja ne on suunniteltu juuri sinun tarpeitesi mukaan. Personal trainerin avulla harjoittelu on turvallista, tehokasta ja hauskaa. Kun harjoittelet yhdessä personal trainerin kanssa, sitoudut harjoitteluun paremmin. Olitpa aloittelija tai konkari, henkilökohtaisesta valmentajasta on hyötyä kaikille.Tehdään yhdessä unelmista totta.

Saavuta näkyviä tuloksia nopeammin personal trainerin avulla

NASTA GYMIN personal trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet henkilökohtaiseen valmennukseen. He auttavat mielellään sinua saavuttamaan treenitavoitteesi.

Ammattitaitoisen personal trainerin avulla harjoittelu on mahdollista nostaa aivan uudelle tasolle. Uusien vinkkien ja oppien myötä harjoittelusta tulee tehokkaampaa ja saavutat näkyviä tuloksia nopeammin.

Sinun tavoitteesi määrittelevät sen, mitä personal training -paketin aikana tehdään. Tavoitteena voi olla esimerkiksi pudottaa painoa, kohottaa kuntoa tai lisätä lihasmassaa.

Personal trainerimme opettaa sinulle kaikki treeni-liikkeet tarkasti, jotta osaat varmasti tehdä ne oikein. Samalla vältetään treenaamiseen liittyvät virheet sekä vammat, joihin aloittelija tai tietämätön treenaaja helposti sortuu. 

Kokeneet treenaajat kaipaavat usein treeniin vaihtelua tai lisää tehoa. Personal trainer auttaa sinua kehittymään ja kertoo, miten pääset eteenpäin. Personal trainerimme auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Esimerkkejä hinnoista ja paketeista:

  • Ravintoanalyysi & Ruokavalio-ohjelma 150€
  • Harjoitusohjelma 120€
  • Ohjattu yksilötunti (mm. kuntosalilla tms.) 79€
  • Kehonkoostumusmittaus 35€

 

  • 3 kuukauden valmennuspaketti, sis. yksilöllinen ravinto-ohjelma & ravintoanalyysi + harjoitusohjelma+Kehonkoostumusmittaus +4 ohjattua tuntia, hintaan 199€/kk

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva paketti!