Liity jäseneksi!

JÄSENYYS

Edulliset hinnat ilman sitoutumisaikaa

NASTA gym-jäsenyys on vaivaton valinta, sillä meillä ei ole sitoutumisaikaa. Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon kahdesta eri jäsentyypistä:  Voit liittyä jäseneksi joko tulemalla paikan päälle tai kätevästi kotisivujemme kautta. 

KUUKAUSI- VAI VUOSIJÄSENYYS

Kuukausijäsenyys on voimassa toistaiseksi, irtisanomisaika on 2 kalenterikuukautta. Vuosijäsenyys on nimensä mukaisesti voimassa vuoden. Sinä itse päätät, uusitko sen. Kuukausihinta on 34.90 €, vuosijäsenyys 399 €. Liittymismaksu 29.90 € peritään liittymisen yhteydessä. (Kulkukortti 15€)

Voit liittyä jäseneksi joko tulemalla paikan päälle tai kätevästi kotisivujemme kautta. 

MAKSUTAVAT

NASTA GYM  jäsenyyttä voi maksaa etukäteen seuraavilla maksuvälineillä:

  • Pankki- ja luottokortit
  • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldokortti
  • Edenred virikesetelit, Ticket Mind & Body- kortti, Ticket Duo- kortti
  • ePassi
  • Tykysetelit ja Tyky Online
  • Eazybreak

Liittymismaksu on 29,90€ ja jäsenkortti 15€.

NASTA gymin jäseneksi liittyminen on helppoa. Täytä liittymislomake, jonka jälkeen siirryt automaattisesti nettipankkiin, jossa maksat ensimmäisen kuukauden jäsenyyden sekä kertaluontoisen liittymismaksun. 

JÄSENYYDEN IRTISANOMINEN

NASTA gymissä päätät itse jäsenyytesi pituudesta. Toistaiseksi voimassa olevan kuukausijäsenyyden voit irtisanoa 2 kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Vuosijäsenyys loppuu vuoden kuluttua. Tällöin voit joko uusia vuosijäsenyyden, tai vaihtaa sen kuukausijäsenyyteen tai irtisanoa jäsenyyden. Irtisanoutua voit paikan päällä vastaanotossamme irtisanoutumislomakkeella.


Lue myös kuntosalin säännöt »